Főoldal Ajánlataink Megrendelés Kapcsolat

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm a gitáros Mikulás honlapján!

Egy olyan új koncepciót ajánlok Önnek, amelyben a Mikulás bácsi gitárjával együtt látogatja meg leegyeztetett időpontban az otthonát vagy céges rendezvényt, ahol gyermeke(i) már nagyon várja (várják) az évente ismétlődő találkozást.

Lehet, hogy néha megérdemelnék a feddést is a kis gézengúzok, de én nem vagyok a krampuszokkal való ijesztgetés híve, így tehát csak a „jóságos” Télapó jelenik meg ezen az ünnepélyes eseményen. A gyermekek örömmel (és néha lámpalázzal) mondanak, vagy énekelnek valamit az Ajándékosztónak. Azonban az ritkán fordul elő, hogy a Mikulás is elénekli a „dalát” a gyerekeknek, és/vagy együtt éneklik a jól ismert dalokat gitárkísérettel. Én erre vállalkozok, és ennek alapja az a sok éves tapasztalat, amelyet gyermek rendezvények, műsorok, táborok szervezésében és lebonyolításában szereztem.

Budapesten a közigazgatási határokon belül a megrendelt csomagok árai tartalmazzák a kiszállás költségét is, agglomerációs kistelepüléseknél pótdíj kerül felszámításra. Ennek mértékéről és a megrendelés technikai lebonyolításáról a MEGRENDELÉS menüben tájékoztatom.

Bízom benne, hogy megnyerte a tetszését ez az új megközelítése a Mikulás tradíciójának és megrendelőim sorában köszönthetem Önt újra.

Molnár György

Telefon:  +36 30 976 34 05

Email: gitarosmikulas@gmail.com

©Connecting 2000 Bt. 2000-2013.